Meer informatie

info@degrotebeer.be

ca. 0,5 km wandelen

ca. 45 - 60 minuten

altijd vrij toegankelijk

gidsbeurt (particulier): € 3 per persoon (min. 4 personen)
gidsbeurt (groepen van 17-25 personen): € 50 (2 begeleiders gratis)
WANNEER KAN IK HET PLANETENPAD BEZOEKEN?


Fantastisch nieuws voor iedereen! Het planetenpad ligt dan wel op het schooldomein van ASO Spijker, maar je kan het - altijd - zelfstandig, met het gezin of in groep gratis bewandelen zonder begeleiding. Je kan je oog laten vallen op onze zorgvuldig gecreëerde planetenborden en 4,5 miljard kilometer wandelen op schaal! Volg gewoon de pijltjes en laat je meevoeren in de wondere wereld van de wetenschap en mythologie.

ÉÉN BEZOEK, TWEE GIDSEN, MASSA'S PLEZIER


Zin in meer? Ook dan is er fantastisch nieuws! We bieden een gegidst bezoek aan (tarieven: zie hieronder). We pikken er de heetste wetenschappelijke feiten uit, geven extra uitleg en prikkelen je kennis en interesse. Ter ontspanning krijg je daarbij de spannendste en sappigste mythologische verhalen en achtergronden voorgeschoteld bij elke planeet. Je krijgt 2 gidsen per bezoek mee, die het planetenpad gemaakt hebben en die met een hoop inleving jouw bezoek onvergetelijk maken. Je beeld over ons zonnestelsel zal nooit meer hetzelfde zijn! Informatie en boekingen kan je vragen via info@degrotebeer.be.

EEN UNIVERSUM AAN PRALINES


Zin in nóg meer?! Verken ook culinaire grenzen na het planetenpad met de planetenpralines! In de horecazaken Rijkswacht en Oud Hoogstraeten kan je er enkele proeven bij een planetenkoffie of kan je de hele set kopen. Een perfect eet-plan, zo'n plan-eet. We laten ze ambachtelijk maken, en hoe! Ze krijgen het uiterlijk van de verschillende planeten (je moet ze zien om het te geloven) én bovendien zorgden we ervoor dat de smaak van elke praline afgestemd is op de eigenschappen van de planeten! Doordacht, uniek en niet te vergeten: overheerlijk! Loopt het nieuwsgierige water al uit je mond? Rep je snel naar de deelnemende zaken! Je kan bovenaan ook even doorklikken naar meer informatie over de planetenpralines.